The perfect guide to the casino

Dybt bekymrede Brøndby-fans i brev til klubben: Bange for konkurs

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Her er de 10 mest værdifulde spillere i Superligaen – FCK-reserve på delt førsteplads og har værdi på 45 mio. kr.


Brøndby-fans er bange for, at den økonomiske satsning skal koste klubben livet. Fansene er åbne for, at en mere ansvarlig økonomisk politik kan koste point i Superligaen.

Hellere en lavere placering i Superligaen end at risikere konkurs. Sådan kan budskabet i et åbent brev fra Brøndbys fangrupper Brøndby Support, Alpha og Svinget til ledelsen opsummeres.

– vi fans lever af drømmene om den store succes, men det er en balance også at have en sund og konkurrencedygtig klub om fem-ti år og mange flere år, når vores børn er blevet voksne og selv skal stå på tribunen, skriver Brøndby-fansene i det åbne brev.

Læs også: Afsløring: Jürgen Klopp har haft hemmelig samtale med europæisk gigant

Fansene er bekymrede over tilskud og lån fra bl.a. bestyrelsesformand Jan Bech Andersen.

– Vi anerkender og respekterer de langsigtede visioner og tiltag i og omkring stadion med afsæt i Strategi 6.4. Men der er også truffet en række beslutninger, der nødvendiggør mellemfinansiering af driften gennem lån fra aktionærer og bestyrelsesmedlemmer,Det er uholdbart i længden og i strid med Strategi 6.4, og vi vil gerne tilskynde bestyrelsen og direktionen til at lægge det bag os og muliggøre en bæredygtig drift fremadrettet, lyder det videre i brevet.

Læs også: WHAT! Dominic Calvert-Lewin er på vej til Premier League-gigant

Fansene indser, at det kan koste point og placeringer i Superligaen, at klubben drives ansvarligt.

– Vi har igennem årene set på store satsninger, der potentielt kunne have kostet klubbens overlevelse og var særdeles tæt på at gøre det. Der skal vi ikke hen igen. Det skal vi alle have for øje, når der inden for de kommende måneder skal træffes nogle afgørende strategiske og økonomiske beslutninger om fremtiden for vores fælles klub, skriver de.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top