The perfect guide to the casino

De tre forgængere er sparket ud: Jon Dahl og Malmö FF har usædvanlig aftale

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Her er de 10 mest værdifulde spillere i Superligaen – FCK-reserve på delt førsteplads og har værdi på 45 mio. kr.


Jon Dahl Tomasson har en løbende aftale med Malmö FF, der har en tradition for at fyre trænere.

Det mest almindelige i fodboldverden er, at trænere er åremålsansatte. Når tiden nærmer sig kontraktudløb, forhandler klubben og træneren typisk en forlængelse, hvis træneren da ikke i mellemtiden er blevet fyret.

Det sidste er der en vis risiko for i Malæmö FF.

Læs også: Afsløring: Jürgen Klopp har haft hemmelig samtale med europæisk gigant

Den nuværende danske landstræner, Åge Hareide, fuldførte sin kontrakt, men Allan Kuhn blev fyret, selvom han sikrede Malmö FF det svenske mesterskab. Efterfølgeren Magnus Pehrsson røg også ud, mens Uwe Rösler heller ikke fik lov at fortsætte, selvom Malmö FF slog FC København i Europa League og sikrede sig videre deltagelse til foråret. her spillede det ind, at klubben ikke vandt mesterskabet og derfor ikke kan komme i Champions League til næste sæson, medmindre klubben ligefrem vinder Europa League.

Uwe Rösler var åremålsansat, men hans forgængere havde løbende kontrakter, og det har Jon Dahl Tomasson også fået.

Læs også: WHAT! Dominic Calvert-Lewin er på vej til Premier League-gigant

Men sporene skræmmer ikke Jon Dahl Tomasson.

– Det passer mig fint med en løbende aftale med Malmö FF. Det har vi været fuldstændig enig om. I dag hører det også til sjældenhederne, at du fuldfører din kontrakt, hvis den er på tre år, siger Jon Dahl Tomasson til Ekstra Bladet.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top