The perfect guide to the casino

Svensk journalist advarer Tomasson: Det må du ikke gøre i Malmø, Jon!

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Her er de 10 mest værdifulde spillere i Superligaen – FCK-reserve på delt førsteplads og har værdi på 45 mio. kr.


Det er vigtigt, at Jon Dahl Tomasson får et godt forhold til fans og medier i Malmö FF.

Det vil ikke være nok i Malmö FF, hvis klubbens nye træner, Jon Dahl Tomasson, får sit hold til at præstere godt på banen.

– Der findes dem, der påstår, at Jon Dahl Tomasson ikke er så let at have med at gøre. Bevares, en træner må heller ikke være for flink, men her i klubben er kontakten til fansene og medierne bare ekstra vigtig, siger sportsredaktør Max Wiman til sport.tv2.dk

Læs også: Afsløring: Jürgen Klopp har haft hemmelig samtale med europæisk gigant

Max Wiman har fulgt klubben i 40 år for Sydsvenska Dagbladet.

– Det er noget, han skal huske. Det er ikke nok bare at være en god træner. Her skal han kunne fungere med omgivelserne, siger sportsredaktøren.

Læs også: WHAT! Dominic Calvert-Lewin er på vej til Premier League-gigant

Men Jon Dahl Tomasson har den fordel, at han har en flot spillerkarriere bag sig. Han har spillet i alle Europas fire største ligaer, og han er delt topscorer på det danske landshold med 52 mål.

– Malmö FF søger altid på mange forskellige parametre. De søger international erfaring, og så vil de gerne have et stort navn. Det er vigtigt for dem, at spillerne kender til træneren, mener Max Wiman.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top