The perfect guide to the casino

Simon Makienok på blokken i to Superliga-klubber

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Her er de 10 mest værdifulde spillere i Superligaen – FCK-reserve på delt førsteplads og har værdi på 45 mio. kr.


Da Simon Makienok skiftede til FC Utrecht i 2017, havde han i sit værste mareridt ikke turde håbe på, at det skulle gå så galt.

Han har i over to og et halvt år blot spillet ni kampe, da hele tiden i Holland har været stærkt plaget af skader. Så da Simon Makienok tilbage i oktober scorede i en pokalkamp, kunne han ikke lade være med at græde af glæde og lettelse. Kontrakten med Utrecht udløber til næste sommer og selvom de har beholdt ham under alle skadesforløb, så bliver der nu meldt om, at han kan være på vej væk.

Læs også: Afsløring: Jürgen Klopp har haft hemmelig samtale med europæisk gigant

Den danske journalist Søren Sorgenfri, der plejer at være skarpt på transferrygter, melder nu om, at både Lyngby og OB har Simon Makienok som et emne i dette transfervindue. Simon Makienok har tidligere tørnet ud for HB Køge og Brøndby i Danmark, men har siden 2014 ikke spillet i Danmark.

Det var for alvor i Brøndby, at den nu 29-årige angriber fik sit gennembrud. Her blev det til 36 mål og otte assists i 79 kampe inden Palermo slog til. Siden 2014 har Makienok været på kontrakt hos Palermo, Charlton, Preston og FC Utrecht.

Læs også: WHAT! Dominic Calvert-Lewin er på vej til Premier League-gigant

OB har ellers tidligere i dag hentet SønderjyskE’s Mart Lieder til klubben fra næste sommer, imens Emmanuel Sabbi også meldes tæt på en transfer til Odense. Nu kan en tidligere Superliga-stjerne også være på vej.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top