The perfect guide to the casino

Officielt: Jon Dahl Tomasson henter Superliga-stjerne til Malmö

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Her er de 10 mest værdifulde spillere i Superligaen – FCK-reserve på delt førsteplads og har værdi på 45 mio. kr.


Jon Dahl Tomasson er meget imponeret af Anel Ahmedhodzic, som har været udlejet til Hobro IK i efteråret. Derfor er han blevet hentet tilbage til Malmö FF.

Malmö FF udlejede Anel Ahmedhodzic til Hobro IK i sommers, og stopperen har været en af Superligaens bedste midtstoppere.

Nu er han så kaldt tilbage til Malmö FF, og det er blandt andet en beslutning, som den nyslåede Malmö FF-træner Jon Dahl Tommason har været med til at tage.

– Ja, jeg har selvfølgelig været i dialog med Daniel (Andersson red.) om ham, siger den tidligere landsholdsassistent til bold.dk.

Læs også: Afsløring: Jürgen Klopp har haft hemmelig samtale med europæisk gigant

– Det er klart, at af de spillere, som er ansat på kontrakt i Malmö, vil jeg gerne se de bedste spillere live. Han er en, der har gjort det rigtig godt i Hobro, og ham skal jeg lære bedre at kende. Jeg vil se ham live noget mere. Han har gjort det fremragende i den danske liga, hvilket I også har set. Andre unge kommer også tilbage som vi skal se an, siger han videre.

20-årige Anel Ahmedhodzic har optrådt én enkelt gang for Malmö FF som indskifter tilbage i juni, inden han blev lejet ud til Hobro.

Læs også: WHAT! Dominic Calvert-Lewin er på vej til Premier League-gigant

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

SPILFORSLAG FRA ODDSPROFIT

Scroll to Top