The perfect guide to the casino

Officielt: FC Midtjylland handler ind i Premier League-klub

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Her er de 10 mest værdifulde spillere i Superligaen – FCK-reserve på delt førsteplads og har værdi på 45 mio. kr.


FC Midtjylland holder ikke særligt meget ferie her i vinterpausen.

Den tidligere Esbjerg-spiller Anders Dreyer, skiftede i 2018 til Brighton, men her er det aldrig blevet til den store succes. I stedet for spilletid på førsteholdet, er det blevet til udlejninger til St. Mirren i Skotland samt Heerenveen i Holland. Det har den 21-årige dansker nu taget konsekvensen af, og skifter nu tilbage til Superligaen.

Læs også: Afsløring: Jürgen Klopp har haft hemmelig samtale med europæisk gigant

FC Midtjylland var længe favoritten til at løbe med Anders Dreyers underskrift og det er nu sket. FC Midtjylland bekræfter købet af Dreyer, og har lavet en aftale frem til sommeren 2024.

– Anders beviste sig tidligt i Superligaen og dansk topfodbold, og han er en udfordrende målscorertype på den forreste del af banen. Vi har jo fulgt ham i mange år, da vi har mødt ham flere gange igennem tiderne, også i ungdomsfodbold, og derfor er vi alle meget glade for, at der nu opstod en unik mulighed for at tilknytte Anders. Vores i forvejen stærke trup får i Anders en ung spiller med et enormt potentiale, og jeg er sikker på, at vi i fællesskab udvikler ham yderligere, siger sportschef i FCM Svend Graversen til klubbens hjemmeside.

Læs også: WHAT! Dominic Calvert-Lewin er på vej til Premier League-gigant

Anders Dreyer fortæller også til klubbens hjemmeside, at han ikke gjorde de store overvejelser da han hørte om Midtjyllands interesse, og samtidig ikke fortryder skiftet til udlandet.

– Jeg gjorde mig egentlig ikke overvejelser, da jeg hørte om muligheden med FC Midtjylland. Jeg var straks meget interesseret. Jeg har ikke fortrudt et eneste sekund. Jeg kom til udlandet i en tidlig alder, og jeg har hentet værdifuld erfaring og læring, som jeg bringer med til FC Midtjylland. Jeg kommer til en stor klub, og jeg ser det som en glimrende mulighed for mig.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top