The perfect guide to the casino

Mourinhos mareridt: – Kanes skade er slem!

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Her er de 10 mest værdifulde spillere i Superligaen – FCK-reserve på delt førsteplads og har værdi på 45 mio. kr.


Tottenham-manager José Mourinho beklager, at holdet må undvære angrebsstjernen Harry Kane et stykke tid endnu.

Tottenham var uden Harry Kane, da holdet på udebane måtte nøjes med 1-1 mod Middlesbrough fra den næstbedste engelske række i FA Cup’ens tredje runde. Og det kunne ses.

Topscoreren ved sidste VM-slutrunde var blevet ramt af en fiberskade, og derfor kunne han ikke spille.

Læs også: Afsløring: Jürgen Klopp har haft hemmelig samtale med europæisk gigant

– Min frygt om, at det ikke var en lille skade, viser sig at være rigtig. Det er ikke en lille skade, men det er ikke noget, jeg kan gå mere ind i. Det må man tale med lægestaben om, sagde José Mourinho, der ikke ved, hvor længe holdet må undvære sin topscorer.

Det er heller ikke sådan, at portugiseren vil gå på jagt efter en ny angriber i denne måneds transfervindue.

Læs også: WHAT! Dominic Calvert-Lewin er på vej til Premier League-gigant

– Vi har de spillere, vi har, og spillerne gjorde, hvad de kunne. Men man kan ikke lave en Son Heung-Min eller en Lucas Moura om til Harry Kane, sagde José Mourinho, der mente, at Tottenham havde fortjent sejren på baggrund af den sidste halve time, hvor holdet dominerede stort og også skabte et par chancer, der kunne have sikret sejrsmålet.

– Til sidst spillede i med sevks offensive folk, men uden en egentlig angriber. Resultatet er heller ikke en katastrofe, for nu får vi en ny kamp på hjemmebane, hvor vi forhåbentlig kan afgøre tingene.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top