The perfect guide to the casino

Mandagens rygtebørs

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Her er de 10 mest værdifulde spillere i Superligaen – FCK-reserve på delt førsteplads og har værdi på 45 mio. kr.


Her har du mandagens rygtebørs

Danske Christian Eriksen er på det seneste sat i forbindelse med Inter, men det ser ud som om, han kun er andetvalg i hos de blåsorte fra Milano. Italienske Gazzetta dello Sera skriver, at træner Antonio Conte hellere vil have chileneren Arturo Vidal, som FC Barcelonas træner, Ernesto Valverde, imidlertid nødig vil af eed.

At Manchester United er ude efter James Maddison fra Leicester. Nyt er det til gengæld, at klubben er villig til at sende Jesse Lingard en den anden vej. Daily Mirror skriver, at United-manager Ole Gunnar Solskjær er villig til at betale 45 millioner pund (400 millioner kr.) plus Jesse Lingard for at få fat i Leicester-midtbanespilleren.

Læs også: Afsløring: Jürgen Klopp har haft hemmelig samtale med europæisk gigant

Samme Daily Mirror har endnu en Manchester United-historie. Her forlyder det, at Inter godt kan få lov at købe den franske stjerne Paul Pogba, hvis de til gengæld sender angriberen Lautaro Martinez den anden vej. FC Barcelona er også ude efter den 22-årige argentiner.

Arsenal er ifølge Football London fristet af at købe forsvareren Jérôme Boateng fra Bayern München. Arsenal-manager Mikel Arteta har som førsteprioritet til forsvaret Dayut Upamecano fra RB Leipzig, men da tyskeren er ti år ældre end franskmanden, er han billigere, fordi han ikke kan sælges videre med fortjeneste. Derfor kan det ende med, at den tidligere verdensmester ender i London. Han har også den fordel, at han kan skifte med det samme, mens RB Leipzig gerne vil vente med at sælge til sommer.

Læs også: WHAT! Dominic Calvert-Lewin er på vej til Premier League-gigant

Samme Arsenal skal ifølge italienske Calciomercato være i forhandlinger om Hakim Ziyech fra Ajax. De hollandske mestre vil have 50 millioner euro (375 millioner kr.) for den 26-årige marokkanske offensivspiller, men Arsenal vil kun betale 40 millioner euro. Det er dog en difference, der ikke virker helt uoverkommelig i forhold til, at klubberne kan nå til enighed.

Det har længe set ud til, at Olivier Giroud fra Chelsea skulle være på vej til kontinentet – med Inter som den hyppigst nævnte klub. Men måske bliver franskmanden på øen. Aston Villa-manager Dean Smith siger ifølge The Athletic (kræver login), at den 33-årige angriber er klubbens første prioritet i januar.

Samme Aston Villa ser ud til at skulle kæmpe med Newcastle om at leje Danny Drinkwater for resten af sæsonen. Midtbanespilleren var med til at vinde mesterskabet med Leicester i 2016. Siden kom han til Chelsea, som nu har lejet ham ud til Burnley, der imidlertid ikke har brugt ham ret meget. Ifølge Lancashire Live insisterer Chelsea-manager Frank Lampard på, at en ny lejeaftale er betinget af, at klubben betaler hele spillerens løn, som er på 110.000 pund (900.000 kroner) om ugen.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top