The perfect guide to the casino

Fortsætter Jon Dahl på landsholdet? Nu kommenterer DBU på sagen

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Her er de 10 mest værdifulde spillere i Superligaen – FCK-reserve på delt førsteplads og har værdi på 45 mio. kr.


På et pressemøde søndag blev det offentliggjort, at Jon Dahl Tomasson tager over i Malmö FF fra januar 2020.

Dermed skulle der også tages stilling til jobbet på det danske landshold, og her er man altså kommet frem til, at det ikke bliver til, at Jon Dahl dobbeltjobber, men at han derimod stopper på det danske landshold under seks måneder før EM skydes i gang på hjemmebane. Det har DBU meldt ud.

– Jon Dahl Tomasson skal være cheftræner i den svenske klub Malmö F og stopper derfor som assistenttræner på det danske landshold. Tusind tak for indsatsen, Jon, og al mulig held og lykke med dit nye job, lyder det fra DBU.

Læs også: Afsløring: Jürgen Klopp har haft hemmelig samtale med europæisk gigant

Malmö FF-direktør Niclas Carlnén takker DBU for det gode samarbejde, og muligheden for, at Jon Dahl kunne stoppe et halvt år før sin kontrakt.

Læs også: WHAT! Dominic Calvert-Lewin er på vej til Premier League-gigant

– Vi er meget glade for den gode dialog med det danske fodboldforbund, som har gjort det muligt for Jon at forlade sin rolle et halvt år før tid. Ansættelsen af Jon Dahl Tomasson går godt i linje med de egenskaber, vi leder efter, når vi ansætter. Som leder kan han skabe et udviklende miljø for spillere og staben, og han er engageret og lydhør, samtidig med at han stiller høje krav. Desuden er han en vinder med stor international erfaring og store ambitioner.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top