The perfect guide to the casino

Vinderne er kåret: De blev ‘Årets mandlige og kvindelige fodboldspiller’

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Her er de 10 mest værdifulde spillere i Superligaen – FCK-reserve på delt førsteplads og har værdi på 45 mio. kr.


SPORT 2019 bliver afholdt i Herning lørdag aften, og her bliver der uddelt et hav af priser.

Der er dog ingen tvivl om, at to af de vigtigste kåringer for mange er ‘Årets mandlige og kvindelige fodboldspiller’. De nominerede til ‘Årets mandlige fodboldspiller’ var Thomas Delaney, Kasper Schmeichel og Christian Eriksen, og her var det altså den danske mur, Kasper Schmeichel, som løb med prisen.

– Mange tak. Bare rolig. Den er ikke ligeså lang som sidst. Det er en kæmpe stor ære at modtage denne fornemme pris igen. Tak til dem, der har stemt. Tak til dem der i dagligdagen gør det muligt at forfølge mine drømme, startede Schmeichel ud med at sige inden han fortsatte med at tale om landsholdet og sendte en lille hilsen til sin kone.

Læs også: Afsløring: Jürgen Klopp har haft hemmelig samtale med europæisk gigant

– Jeg sagde sidst, jeg drømte om større kærlighed og opbakning til landsholdet. Det skal jeg love er gået i opfyldelse. Vi kan mærke kærligheden, og den opbakning forpligter. Vi står sammen som hold. Det er derfor, jeg står her i dag. Fodbold er ikke en enkeltmandssport men en holdsport. Det ligger dybt i mig, at vi sammen som hold får unikke oplevelser sammen. Den opbakning får vi brug for. Vi står overfor den unikke mulighed at spille EM på hjemmebane.

– Tænk, hvis vi kan gøre noget igen, som vi som danskere kan være rigtig stolte af og leve længe på. Hvem ved, måske ligeså længe som EM i 1992. Jeg vil gøre, hvad jeg kan. Til sidst vil jeg sige stort tillykke til min kone – tillykke med fødselsdagen, skat!

Kasper Schmeichel har også haft noget af et år både på klub og landsplan, og har i denne sæson fortsat sine flotte præstationer med Leicester City.

Læs også: WHAT! Dominic Calvert-Lewin er på vej til Premier League-gigant

Nicoline Sørensen, Pernille Harder og Sanne Troelsgaard var nomineret til ‘Årets kvindelige fodboldspiller’ og her løb Pernille Harder med prisen.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top