The perfect guide to the casino

Southampton og Crystal Palace lurer på dansk landsholdsspiller: Koster kun 65 millioner kroner

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Her er de 10 mest værdifulde spillere i Superligaen – FCK-reserve på delt førsteplads og har værdi på 45 mio. kr.


Der er ved at komme en lille danskerkoloni i Southampton, og den kan ende med at blive endnu større.

Godt nyt rygtes Jannik Vestergaard væk på en lejeaftale, men hvis han ender med at blive i England, kan han se frem til at få endnu mere dansk selskab, hvis man skal tro på belgiske Voetbal Primeur. Det belgiske medie skriver, at danske Joakim Mæhle, der har imponeret i Champions League i denne sæson, er et emne i både Crystal Palace og Southampton.

Læs også: Afsløring: Jürgen Klopp har haft hemmelig samtale med europæisk gigant

Den 22-årige dansker var en af de bedste danskere under U-21 EM sidste sommer, og bliver af mange anset som den perfekte højreback for A-landsholdet på sigt. Hans kontrakt med Genk udløber først i 2023, men det betyder ikke, at de interesserede klubber skal smide det helt store beløb. Ifølge Voetbal Primeur, så koster Mæhle ikke mere end 7,5 millioner pund eller omkring 65 millioner kroner.

Læs også: WHAT! Dominic Calvert-Lewin er på vej til Premier League-gigant

Joakim Mæhle kom til Belgien i 2017, og har sidenhen spillet 107 kampe for Genk. I Southampton er han anset som en erstatning for Cedric, der endnu ikke har forlænget sin kontrakt med Southampton, imens Crystal Palace aldrig fik købt en erstatning for Aaron Wan-Bissaka, da man solgte ham til Manchester United.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top