The perfect guide to the casino

Talentet troede han skulle tilbage til England: Nu går storklub ind i kampen

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: L’Equipe: Liverpool har sat jagten ind på franskmand


Bayern München går ind i kampen om at få fat i den engelske fløjspiller, Jadon Sancho, fra Bayern München.

Det lignede en sag, som Chelsea og Manchester-klubberne skulle afgøre imellem sig. Men nu træder Bayern München ind i kampen om at købe Jadon Sancho.

Britiske Metro skriver, at Bayern München for et år siden fik fire bud afvist af Chelsea, da de tyske mestre ville købe Callum Hodson-Odoi. Men den sydtyske storklub er stadig ivrige efter at få en mand, der kan supplere Kingsley Coman og Serge Gnabry på fløjen, og som dermed kan aflaste Robert Lewandowski på midten.

Læs også: Hobro-stjerne nærmer sig stort Superliga-skifte

Det regnes som givet, at Jadon Sancho vil væk fra Borussia Dortmund, hvor den nu 19-årige fløjspiller har været siden 2017.

Forholdet mellem ham og klubben er køligt, fordi klubben synes, han har haft en forkert indstilling, men han selv føler, at han ikke er værdsat. Blandt andet var han vred over at blive udskiftet efter kun 36 minutter af efterårets kamp mod netop Bayern München.

Læs også: Sparket ud af FCK: Dét skal Bendtner nu

Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær har gjort det til en prioritet at få fat i Jadon Sancho, men også Chelsea-manager Frank Lampard vil være interesseret i at få præsenteret et stort navn som den engelske landsholdsspiller, nu hvor klubben igen må købe spillere. Det måtte de blå fra London ikke i sommer, fordi klubben havde overtrådt reglerne om kontrakter med unge spillere.

Jadon Sancho var Chelsea-fan som barn, og han har spillet ungdomsfodbold i Manchester City, som også har været nævnt som en mulig ny klub.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top