The perfect guide to the casino

Officielt: Superliga-klub sælger profilen til hollandsk topklub

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Her er de 10 mest værdifulde spillere i Superligaen – FCK-reserve på delt førsteplads og har værdi på 45 mio. kr.


Så er der sat gang i vinterens transfervindue, og det går nu ud over OB.

På klubbens egen hjemmeside bekræfter de, at man har solgt Ramon Leeuwin til hollandske AZ Alkmaar, der kommer til at skifte med øjeblikkelig virkning. Den 32-årige hollænder skiftede for første gang i karrieren væk fra Holland, da han i sommeren 2018 skiftede til OB fra FC Utrecht.

Læs også: Afsløring: Jürgen Klopp har haft hemmelig samtale med europæisk gigant

Sidenhen er det blevet til 47 kampe for OB, men nu tager han altså et skridt op af stigen. Alkmaar er på nuværende tidspunkt på andenpladsen i den hollandske liga og har kun tre point op til Ajax. Udover dette er Alkmaar stadig med i Europa League, hvor de møder østrigske LASK Linz, og derfor kan Ramon Leeuwin se frem til flere spændende kampe.

Læs også: WHAT! Dominic Calvert-Lewin er på vej til Premier League-gigant

Til klubbens hjemmeside fortæller sportsidrektør i OB, Jesper Hansen, at man fik et godt tilbud på ham, og derfor ikke ville stå i vejen for et skifte.

– Ramon har været en stærk og loyal spiller for OB, siden han kom til i august 2018. Han har været en af de bærende kræfter i vores forsvar og har tjent klubben godt. AZ Alkmaar kom med et godt tilbud pÃ¥ ham, og sÃ¥ vil vi naturligvis ikke stÃ¥ i vejen for et skifte hjem til Holland, hvor han fÃ¥r mulighed for at være mere sammen med sin familie.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top