The perfect guide to the casino

Fransk medie: Real Madrid har allerede taget kontakt til ham – Nu vil de hente endnu en Premier League-stjerne

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Her er de 10 mest værdifulde spillere i Superligaen – FCK-reserve på delt førsteplads og har værdi på 45 mio. kr.


De har gjort det før, og nu er de klar til at gøre det endnu en gang. Real Madrid vil sprænge banken og hente endnu et stort navn til klubben.

I sommers var Real Madrid særdeles aktive på transfermarkedet, og spenderede over 2 milliarder kroner på en række forskellige spillere, imens man også solgte lidt den anden vej. Eden Hazard, Ferland Mendy, Luka Jovic, Eder Militao og Rodrygo blev de fem store indkøb, men alt tyder på, at Zinedine Zidane alligevel ikke er helt tilfreds med sin nuværende trup.

Læs også: Afsløring: Jürgen Klopp har haft hemmelig samtale med europæisk gigant

Ifølge Le10Sport, så skulle Real Madrid have taget kontakt til Liverpool-stjernen Sadio Mané, i håbet om at overtale ham til at komme til Madrid. Ifølge mediet, så har Manés repræsentanter allerede været i kontakt med Real Madrid, Mané har i samme omgang haft samtaler med Zidane. Det er ikke første gang, at Sadio Mané bliver sat i forbindelse med et skifte til Real Madrid, men derfor ville det stadig komme som noget af en overraskelse, hvis han ligefrem har været i kontakt med Zidane.

Læs også: WHAT! Dominic Calvert-Lewin er på vej til Premier League-gigant

Sadio Mané kom til Liverpool i 2016, og forlængede sidst sin kontrakt i november 2018, og har derfor først kontraktudløb i 2023. I denne sæson er det blevet til 11 mål og otte assists i 19 Premier League-kampe, og der er ingen tvivl om, at der skal et stort beløb, og højst sandsynligt et rekordbeløb på bordet, hvis Liverpool skal sælge deres afrikanske stjerne.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top