The perfect guide to the casino

Vanvittigt: Premier League-klub træner i den lokale park inden stort Premier League-brag

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Her er de 10 mest værdifulde spillere i Superligaen – FCK-reserve på delt førsteplads og har værdi på 45 mio. kr.


Det er åbenbart ikke alle, der ser ud til at frygte Liverpool lige meget.

Imens 18 Premier League-klubber var i aktion i går, fik Liverpool og Sheffield United lov til at holde en ekstra dag fri efter nytår, da de to klubber først skal møde hinanden i aften klokken 21.00. Her mødes de to hold på Anfield, og da de to klubber mødtes tidligere på sæsonen, vandt Liverpool knebent med 0-1 efter et stort drop af den ellers velspillende Dean Henderson.

Læs også: Afsløring: Jürgen Klopp har haft hemmelig samtale med europæisk gigant

Nu er en sjov video dukket op af Sheffield United-holdet. Klubbens træner, Chris Wilder, havde brug for lidt ekstra træning inden aftenens kamp, men valgte noget overraskende at træne i den lokale park, Stanley Park. Her kan Premier League-spillerne forvente massere af hundelorte, løse hunde og generelt bare lidt mindre ro, end på deres normale træningsbane.

Sheffield United har også selv delt en video fra den noget anderledes træningssession, hvor en hund kommer løbende og vælger at tisse på keglerne.

Læs også: WHAT! Dominic Calvert-Lewin er på vej til Premier League-gigant

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top