The perfect guide to the casino

Torsdagens rygtebørs

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: L’Equipe: Liverpool har sat jagten ind på franskmand


Her har du torsdagens rygtebørs.

Real Madrid har mødt repræsentanter for Liverpools Sadio Mané. Det skriver sportsmole med franske le10sport.fr som kilde. Senegealeseren har kontrakt med Liverpool indtil 2023. Den 27-årige stjerneangriber skifter tidligst til sommer, og det bliver en dyr fornøjelse, hvis Los Blancos skal have købe ham fri, men træner Zinédine Zidane ser en ideel angrebsduo i ham og Karim Benzema, der netop har forlænget kontrakten med klubben.

Italienske Inter går ind i kapløbet om at sikre sig Pierre-Emerick Aubameyang fra Arsenal, som FC Barcelona også er ude efter. Angriberen fra Gabon er utilfreds med tingenes tilstand hos London-klubben, der står til igen ikke at komme med i hampions League. Daily Mirror har mere om den historie.

Læs også: Hobro-stjerne nærmer sig stort Superliga-skifte

Samme Arsenal er i princippet enige med Hertha Berlin om en lejeaftale om Granit Xhaka, der tidligere var holdets anfører, men som nu ikke længere er fast mand, og som har lagt sig ud med tilhængerne. The Independent skriver, at tyskerne lejer midtbanespilleren med ret til køb til sommer for 25 millioner pund (220 millioner kr.), men handlen mangler accept fra den nye manager, Mikel Arteta, som har sagt, at han vil være ked af at undvære den 27-årige schweizer.

Franske Lyon har et vist håb om at kunne få Mariano Diaz tilbage fra Real Madrid – eventuelt på en lejeaftale. Han skiftede fra den franske topklub tilbage til den spanske hovedstadsklub i sommeren 2018, men i denne sæson har den 26-årige angriber slet ikke spillet nogle kampe, på trods af at madrilenerne har visse målscoringsproblemer. Daily Mail har historien.

Læs også: Sparket ud af FCK: Dét skal Bendtner nu

Chelsea og Manchester City står til at skulle slås om Leiester-forsvareren Ben Chilwell, der ifølge inews.co.uk skal koste 50 millioner pund (440 millioner kr.) eller måske mere, hvis de to storklubber skal i budkrig, og/eller de må vente til sommer, og den 23-årige venstre back gør det godt til EM-slutrunden for England.

I den anden forsvarsside har Leicester portugiseren Ricardo Pereira, men ham vil Tottenham gerne have fingre i. Hans landsmand, Spirs-manager José Mourinho, skal være parat til et bud på 30 millioner pund (260 millioner kroner)på den 23-årige højreback allerede her i januar. Manager for Premier Leagues sensationshold, Brendan Rodgers, vil som udgangspunkt ikke af med nogen i dette transfervindue. Britiske Metro har historien.

Chelsea går ifølge Daily Express efter Fyodor Chalov fra CSKA Moskva i et forsøg på at styrke angrebskæden. Den 20-årige russer skal efter sigende koste 20 millioner pund (175 millioner kroner), og han er tredjevalg, hvis det hverken lykkes for de lå fra London at få fat i Timo Werner fra RB Leipzi – som Manchester United blandt mange andre nu også har fået kig på – eller Moussa Dembélé fra Lyon.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top