The perfect guide to the casino

Klubløs Nicki Bille afslører: Derfor kan jeg ikke styre mig

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: L’Equipe: Liverpool har sat jagten ind på franskmand


Alle de dårlige ting, Nicki Bille har lavet, har været drevet af en ting: Alkohol.

Nicki Bille er klubløs efter fyringen i Danmarksserie-klubben Ishøj IF, og han indser nu, at alkoholen har styret for meget af hans liv.

– Når jeg drikker, har jeg svært ved at styre mit temperament, det er dér, det går galt for mig. Alt det lort, jeg har lavet, har altid været i forbindelse med, at jeg har været fuld. Derfor er det idioti, at jeg ikke har gjort noget ved det endnu, siger Nicki Bille i et interview med Euroman.

Læs også: Hobro-stjerne nærmer sig stort Superliga-skifte

Den nu 31-årige Nicki Bille har været vidt omkring i sin karriere, men han har ikke spillet i nogen klub i flere år. I 2015 vendte han hjem til Danmark og spillede for Esbjerg. Efter endnu et par kortvarige udlandsophold kom han til Lyngby.

– Da jeg kom til Danmark, var det ligesom, at jeg skulle have det hele på én gang, alt det, som jeg havde gået glip af alle de år. Jeg blev bare fanget i det med det samme, og så blev det en ond spiral, fordi jeg så brugte alkoholen videre for at komme væk fra den nedtur, jeg pludselig fik, siger Nicki Bille.

Læs også: Sparket ud af FCK: Dét skal Bendtner nu

I det seneste års tid er han blevet dømt for at true med en luftpistol, besiddelse af kokain og for vold mod en dørmand. Desuden er han blevet dømt for trusler mod en sygeplejerske, men den dom har Nicki Bille anket.

Det fremgår ikke af interviewet, om han har planer om at genoptage sin karriere.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top