The perfect guide to the casino

Har fået kontrakten ophævet: Tidligere FCK-stjerne flirter med comebacket til Danmark

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Her er de 10 mest værdifulde spillere i Superligaen – FCK-reserve på delt førsteplads og har værdi på 45 mio. kr.


Imens vinterpausen står på i den danske Superliga, og spillerne holder en velfortjent ferie, er klubberne i fuld gang med at lede efter forstærkninger.

En af de klubber, der kan ende med at handle i januar transfervinduet, er FC København. Man er stadig med i Europa League, og til trods for, at spillertruppen er bred nok til begge turneringer når alle spillere er skadesfrie, er der nu opstået en enestående mulighed for at sige goddag til en gammel kending.

Fra sommeren 2011-januar 2014, tørnede den islandske klippe, Ragnar Sigurdsson, ud for FC København. Han er i dag blevet 33 år, og har netop fået ophævet kontrakten med russiske FK Rostov.

Læs også: Afsløring: Jürgen Klopp har haft hemmelig samtale med europæisk gigant

Det betyder altså, at FC København kan hente ham kvit og frit, og Sigurdsson har selv fortalt om, at han meget gerne vil tilbage til FCK. Sigurdsson har en stor kærlighed for FCK, Danmark og Sektion 12, hvilket han beviste da han fik sig en ‘S12’ tattovering. Ifølge flere tyrkiske medier, har tyrkiske Trabzonspor meldt sig på banen, men omvendt bliver der også meldt om, at Ragnar Sigurdsson er mere end klar på at vende ‘hjem’ til Danmark.

Ragnar Sigurdsson spillede over 100 kampe for FC København i hans tid i klubben, og har tidligere været på besøg på tribunen flere gange siden skiftet væk. Så sent som i sommeren 2017, var Sigurdsson tæt på at vende tilbage til FC København, men i sidste ende kom der et økonomisk lukrativt tilbud fra Rusland, og derfor skiftede han i stedet dertil.

Læs også: WHAT! Dominic Calvert-Lewin er på vej til Premier League-gigant

Det er da netop også i midterforsvaret, at FC København er noget dårligt dækket ind. Her kæmper Victor Nelsson, Sotirios Papagiannopoulos og en skadesplaget Andreas Bjelland om de to pladser, og derfor ville et skifte falde på et godt tidspunkt for Ragnar Sigurdsson.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top