The perfect guide to the casino

Første Arsenal-hjemmesejr i to og en halv måned: – Nu skal vi i top-4!

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: L’Equipe: Liverpool har sat jagten ind på franskmand


Arsenals Nicolas Pépé. er optimsistisk efter sejren på 2-0 over Manchester United, der var den første på hjemmebane i to og en halv måned.

Arsenal havde ikke vundet på hjemmebane i Premier League siden 15. september, hvor det lykkedes at nedkæmpet Buurnemouth med 1-0. Men onsdag vandt holdet 2-0 over Manchester United, og det glæder Nicolas Pépé.

– Nu skal vi bygge på, så vi kan komme i top-4, sagde den franskfødte fløjspiller, der spiller landsholdsfodbold for Elfenbenskysten.

Læs også: Hobro-stjerne nærmer sig stort Superliga-skifte

De tre point betød, at Arsenal avancerede fra en placering som nummer 13 til tiendepladsen, men der er fremdeles ni point op til fjerdepladsen, der giver adgang til næste sæsons Champions League. Og der er fem hold imellem dem og Chelsea, der netop nu ligger som nummer fire.

Nicolas Pépé mener, at det er muligt, for han tror på den nye manager, Mikel Arteta, der kom til efter jul, efter at Arsenal havde fyret Unai Emery.

Læs også: Sparket ud af FCK: Dét skal Bendtner nu

– Det her er som at få en ny start. Vi ser meget video med modstanderne. Alt er nyt for os med de nye instruktioner, men vi har tilpasset os hurtigt. Man kunne også godt se det i de to forrige kampe, selvom vi ikke vandt, sagde den 24-årige Nicolas Pépé ifølge britiske Metro.

– Det var en god dag i dag. Vi spillede godt, jeg scorede et mål (til 1-0, red.), vi vandt, modstanderne scorede ikke, og min mor har fødselsdag. Der kan slet ikke siges noget negativt, sagde Nicolas Pépé, der kom til Arsenal i sommer fra franske Lille.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top