The perfect guide to the casino

Imens Arsenal-spillerne bliver rost til skyerne: Særligt en Manchester United-spiller bliver haglet ned – ‘Dårligste handel i 10 år’

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: L’Equipe: Liverpool har sat jagten ind på franskmand


Medmindre Arsenal laver et kæmpe sammenbrud i slutningen af kampen, kan Mikel Arteta snart glæde sig over, at hans første sejr som Arsenal-manager er i hus.

Det er ikke til at se, at Mikel Arteta har været træner for Arsenal siden den 22. december i år, imens Ole Gunnar Solskjær har stået i spidsen for Manchester United i over et år. Arsenal spiller med en fornyet energi, og beviser efterhånden det niveau som man tidligere forventede af Arsenal.

Læs også: Hobro-stjerne nærmer sig stort Superliga-skifte

Imens der er lutter af ros til både Mikel Arteta og de fleste Arsenal-spillere, så vælter kritikken ind mod Manchester United. Her er det både Ole Gunnar Solskjær og flere af spillerne, som bliver haglet ned, men især en United-stjerne bliver kritiseret for sin indsats.

Læs også: Sparket ud af FCK: Dét skal Bendtner nu

Tilbage i august hentede Manchester United den 26-årige Harry Maguire for et beløb omkring 695-740 millioner kroner, og det er netop Maguire der bliver slagtet på de sociale medier. På Twitter forstår ingen, hvordan en mand til den pris kan spille så dårligt.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top