The perfect guide to the casino

Cristiano Ronaldos hemmelige bryllup og kvinden i hans liv

Ronaldo har tilsyneladende mødt sin store kærlighed, og det virker som om, at det smitter af på både hans privatliv og karriere. Men hvordan mødte de hinanden, og passer det, at de er blevet hemmeligt gift?

I slutningen af november forlød det fra rygtemøllerne, at verdensstjernen og Juventus-spilleren Cristiano Ronaldo var blevet gift med kæresten Georgina Rodriguez ved et hemmeligt bryllup. Rygterne blev sat i gang af det italienske sladderblad Novella 2000, som hævdede, at et stort bryllup havde fundet sted i Marokko, mens andre blade påstod, at brylluppet havde fundet sted tilbage i maj.

Parret skulle tilsyneladende være blevet viet under en intim morgenceremoni på et hemmeligt sted sammen med nogle få tætte venner og familiemedlemmer. En anonym kilde, som påstås at være tæt på parret, udtalte til Novella 2000, at vedkommende allerede i slut august forstod hvad der skulle ske. Der ændrede Ronaldo nemlig ifølge kilden sit testamente, så boet, som hidtil havde været administreret af hans mor, også skulle omfatte Georgina Rodriquez. Herudover var der også spekulationer, der bundede i, at fodboldspilleren tilsyneladende var spottet med en vielsesring på fingeren for nyligt. 

Desuden har Rodriquez tidligere fortalt det spanske magasin Hola!, at selvom Ronaldo ikke havde friet, var det hendes personlige drøm at blive gift med fodboldspilleren engang i fremtiden. Ronaldo selv fortalte under et interview med Piers Morgan i september 2019, at Rodriquez har hjulpet ham så meget, og han selvfølgelig er forelsket i hende. Derfor var han også sikker på, at de en dag ville gifte sig. 

”Hvorfor ikke”, sagde fodboldspilleren. ”Jeg åbner mit hjerte for hende, og hun åbner sit hjerte for mig”. 

Både Ronaldo selv og kilder tæt på parret benægter dog stadig, at et sådan bryllup har fundet sted, og brandede kort tid efter, at rygtemøllen var gået i gang, historien som ”fake news”.

Hvem er Georgina Rodriquez?

Georgina Rodriquez og Cristiano Ronaldo mødtes i 2016 kort tid efter, at hans forhold med den russiske supermodel Irina Shayk var slut. Irina Shayk og Cristiano Ronaldo havde datet i fem år, men gik fra hinanden i 2015. Georgina er født i 1994 i den spanske by Jaca og er dermed næsten 10 år yngre end sin berømte kæreste. Hun er datter af en spansk mor og en argentinsk far. Georgina Rodriquez rejste i 2012 til England, hvor hun arbejdede som au pair og senere studerede hun engelsk, ligesom hun i mange år fik danseundervisning, da hun havde en drøm om at blive balletdanser.

Da hun mødte Ronaldo arbejdede hun i en Gucci-forretning. Ifølge kilder mødtes de til et Dolce & Gabbana-arrangement i Madrid, hvor han spottede hende i VIP-området. Georgina Rodriquez har tidligere udtalt, at det var kærlighed ved første blik for dem begge. Senere fik de mulighed for at mødes ved en anden begivenhed, hvor de kunne tale under mere afslappede former uden for hendes arbejdsplads.

Offentligheden så dem første gang sammen i november 2016, da det forelskede par var i Disneyland, Paris. I dag arbejder Rodriquez som model i Spanien i øvrigt ligesom Ronaldos ekskæreste Irina Shayk. Sammen flyttede de til den italienske by Torino, da Ronaldo skiftede til Juventus i forrige sæson. Hun bruger det meste af sin tid sammen med den sammenbragte familie, og hun bruger blandt andet sin Instagram til at promovere sig selv, og her er det også tydeligt, hvor vigtig hendes familie er for hende.

Lykke på flere fronter

Selvom offentligheden selvfølgelig ikke kender de nærmere omstændigheder ved parrets forhold, virker det umiddelbart som om, at Ronaldo er ret lykkelig med sin kæreste eller nu måske hustru. De to er ofte på de sociale medier, hvor de deler billeder af deres kærlighed og familie. Og tilsyneladende er det ikke kun på den private front, at Cristiano Ronaldo har succes for øjeblikket. Faktisk er Ronaldos indflydelse på sin klub Juventus succes i øjeblikket så stor, at man næsten kan tale om en ”Ronaldo-æra”. Juventus har kun tabt en enkelt kamp i denne sæson, og live odds hos bookmakerne taler også deres tydelige sprog, hvor Juventus er favoritter til at vinde mesterskabet med odds 1.45. I sidste sæson blev han ligaens mest
værdifulde spiller, og i denne sæson har han alene scoret ni mål for klubben i Serie A og to i Champions League.

Ikke mange spillere har haft så meget succes i Champions League, som Cristiano Ronaldo. Da klubben i oktober vandt 3-0 over Bayern Leverkusen var det hans sejr nummer 102 i den prestigefyldte turnering. Denne sæson har han scoret i 14 sæsoner i træk, og han har scoret mod i alt 33 klubber. Vinder Juventus Champions League i maj 2020 kan Ronaldo tangere Paco Gentos rekord med seks vundne Champions League-mesterskaber. Han har indtil videre vundet et med Manchester United og fire med Real Madrid. Også denne Champions League går indtil videre forrygende for Ronaldo og Juventus, som har vundet gruppespillet med 5
sejre og en uafgjort over Atlético Madrid, Leverkusen og Lokomotiv Moskva. Ronaldo har scoret to mål i disse kampe.

Cristiano Ronaldo er måske eller måske ikke blevet gift endnu. Men det virker til gengæld som om, der sker en masse positive ting i hans liv for øjeblikket. Måske er stabiliteten på hjemmefronten et ekstra løft for den succesfulde portugisiske fodboldspiller, og Georgina Rodriquez må bestemt siges at have en god indflydelse på Ronaldo og hans karriere.

OVERSIGT

Scroll to Top