The perfect guide to the casino

Afsløring: Denne klub ville hente Haaland til sommer

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: L’Equipe: Liverpool har sat jagten ind på franskmand


Erling Haaland kunne være endt i en anden Bundesliga-klub.

For nogle dage siden blev det bekræftet, at Erling Haaland skifter RB Salzburg ud med Borussia Dortmund, men nu er det kommet frem, at det store angrebstalent kunne være endt hos deres Bundesliga-rivaler.

Således har RB Leipzigs sportsdirektør, Markus Krösche, været ude og bekræfte, at hans klub ville var klar på at hente Haaland, men nordmanden ville skifte med det samme, hvilket den tyske klub ikke var klar til at imødekomme.

Læs også: Hobro-stjerne nærmer sig stort Superliga-skifte

– For os var Haaland et meget interessant emne, men især til et sommerskifte. Spilleren ville dog absolut skifte med det samme, så vores interesserer var forskellige.

– Hans agent Mino Raiola ringede derfor til mig og sagde, at Erling havde besluttet sig for at skifte til en anden klub, siger Krösche til Bild.

Læs også: Sparket ud af FCK: Dét skal Bendtner nu

Efterfølgende siger han også, at Haaland ikke ville være sikret en fast plads i startopstillingen, da konkurrencen er stor hos den tyske storklub.

– Nej, for der er ingen hos os, som er garanteret en startplads. Vi har stor konkurrence i form af Timo Werner, Yussuf Poulsen, Matheus Cunha og Patrik Schick.

Det blev til 29 mål og 7 oplæg i 27 kampe for Erling Haaland i RB Salzburg-trøjen.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top