The perfect guide to the casino

Superliga-træner slår alarm: VAR ødelægger fodbolden!

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: L’Equipe: Liverpool har sat jagten ind på franskmand


AC Horsens-træner Bo Henriksen kalder udviklingen med VAR for ekstrem og farlig for fodbolden.

VAR har været meget i fokus i denne sæson, hvor det er blevet indført i Premier League. Liverpool-manager Jürgen Klopp, Manchester City-manager Josep Guardiola og mange andre har kritiseret, at det varer flere minutter, når VAR skal afgøre en kontroversiel situation – og at dommeren ikke en gang selv kigger på VAR, men at han får besked fra kontrolrummet.

Træneren i AC Horsens, Bo Henriksen, er helt enig, og han frygter, hvordan det skal gå, når VAR kommer til Superligaen i næsten sæson.

Læs også: Hobro-stjerne nærmer sig stort Superliga-skifte

– Som Klopp siger, så gider han stort set ikke juble mere, og så begynder det sjove at gå af det. Der er lavet et system i England, som er så ekstremt. Det er langt, langt ud over det, man kan gå. Det håber jeg ikke, vi får i Danmark. Jeg håber, at vi får vores eget, siger Bo Henriksen til B.T.

Bo Henriksen mener heller ikke, at VAR gør fodbold mere retfærdigt. Han kalder det i stedet et skråplan, at VAR nu med hans ord nærmest afgør samtlige fodboldkampe.

Læs også: Sparket ud af FCK: Dét skal Bendtner nu

Men direktøren i Divisionsforeningen, Claus Thomsen, maner til besindighed.

– Alle kigger lige nu på England, men der findes en del steder rundt om i Europa, hvor der er mindre kontrovers omkring det. VAR er nok noget, der er kommet for at blive. Derfor implementerer vi det, fordi det er en del af fodboldoplevelsen. Det er en del af udviklingen i fodbolden, og vi bør ikke være bagefter med den i Danmark, siger Claus Thomsen.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top