The perfect guide to the casino

Schmeichels boss: Sådan indhenter vi Liverpool og Manchester City

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: L’Equipe: Liverpool har sat jagten ind på franskmand


Leicester må bære sig smartere ad end storklubberne, hvis de skal udfordre dem.

Det har været en fantastisk første sæsonhalvdel for Kasper Schmeichel og Leicester, der ligger nummer to i Premier League.

På det seneste har der dog også været et par kampe mod Manchester City (1-3) og Liverpool (0-4), der har vist, at holdet har sine begrænsninger.

Læs også: Hobro-stjerne nærmer sig stort Superliga-skifte

– Vi ved godt, at vi har brug for mere kvalitet, men det bliver lidt efter lidt. Vi er ikke en klub, der kan bruge 80, 90 eller 100 millioner pund på en enkelt spiller. Sådan fungerer det ikke, siger Leicesters manager, Brendan Rodgers ifølge Daily Express.

– Vi må købe bestemte typer af spillere og udvikle dem. Det er derfor, jeg er her. Det er den måde, vi kan gøre det bedre end de andre. Vi har nogle fantastiske spillere, men alle vil naturligvis gerne forbedre sig. Det skal bare være nogle spillere, vi har råd til, siger nordireren.

Læs også: Sparket ud af FCK: Dét skal Bendtner nu

– Klubben er rigtig, rigtig dygtig til at rekruttere spillere. Hvis den rigtige spiller er der, er jeg sikker på, at klubben kan få fat i ham, siger Brendan Rodgers, der regner med et stille transfervindue i januar.

– Jeg fokuserer på de spillere, jeg har og på at forbedre dem. Får vi så en spiller eller to mere i januar, så er det fint med mig, siger han.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top