The perfect guide to the casino

Oldboys-spiller i Champions League? Juventus vil forlænge med Ronaldo

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: L’Equipe: Liverpool har sat jagten ind på franskmand


Juventus vil gerne forlænge kontrakten med Cristiano Ronaldo, der ellers udløber i 2022.

Til den tid vil Cristiano Ronaldo være 37 år, og det er et tidspunkt, hvor de fleste spillere er stoppet eller overgået til oldboys-fodbold.

Men ifølge italienske calciomercato er de regerende italienske mestres sportsdirktør, Fabio Paratici, gået i gang med at forberede en forlængelse.

Læs også: Hobro-stjerne nærmer sig stort Superliga-skifte

Cristiano Ronaldo selv sagde for nylig i Dubai, at han gerne ville forlænge med klubben, som han har spillet for i halvandet år.

Han sagde ved den lejlighed, at det ikke længere er usædvanligt, at spillere bliver ved, indtil de er højt oppe i trediverne eller 40. Men han sagde også, at han selv stopper den dag, hvor han ikke længere føler, han kan spille på det niveau, som han forlanger af sig selv.

Læs også: Sparket ud af FCK: Dét skal Bendtner nu

Cristiano Ronaldo anser efter sigende Juventus som den bedste klub at spille i på nuværende tidspunkt i hans karriere, fordi klubben vinder titler, taler med om Champions League, og fordi han på den måde kan udfordre ærkerivalen, Lionel Messi fra FC Barcelona, i dysten om at være verdens bedste fodboldspiller (Ballon d’Or).

Eneste konkurrent skulle være Paris Saint-Germain, men her taler det i Cristiano Ronaldos bog ned, at klubben er kronisk håbløs i Champions League, som de franske mestre aldrig har været i finalen i. Omvendt føler han, at Juventus ikke er langt fra at kunne tale med om netop den titel.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top