The perfect guide to the casino

Liverpool-stjernen på kollisionskurs med Klopp: Salah vil med til OL

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: L’Equipe: Liverpool har sat jagten ind på franskmand


Egypten har kvalificeret sig til OL, og Mohamed Salah skal måske med.

Der kan komme en interesse-konflikt i begyndelsen af næste sæson i Liverpool.

Egyptens U23-landshold har kvalificeret sig til finalen i de afrikanske mesterskaber, og dermed har holdet også kvalificeret sig til OL i Tokyo, som foregår fra slutningen af juli til midt i august.

Læs også: Hobro-stjerne nærmer sig stort Superliga-skifte

I Egypten er der ved at rejse sig et folkekrav om, at Mohamed Salah skal med til OL. Der må på holdet være tre spillere over 23 år, og da Mohamed Salah er 27 år, så kan Liverpool-stjernen være en af dem.

Men det vil ikke blive modtaget særlig godt i Liverpool, hvis manager Jürgen Klopp skal undvære stjerneangriberen i optakten til Premier League og måske endda første kamp.

Læs også: Sparket ud af FCK: Dét skal Bendtner nu

OL er ikke på den officielle liste over begivenheder hos det internationale fodboldforbund (FIFA). Derfor står det klubberne frit for, om de vil tillade deres spillere at tage til Japan. men det egyptiske forbund regner ikke med, det bliver et stort problem.

– Der er ingen problemer med Liverpool. Salah sagde ved sidste landskamps-samling, at hans klub vil ikke nægte ham at spille med i Tokyo. Se på Messi og Neymar. De har også været med til OL, siger formanden for det egyptiske fodboldforbund, Ahmed Shobeir, ifølge The Sun

Mohamed Salah spillede også med ved OL i 2012, hvor Egypten nåede kvartfinalen. Holdet tabte ved den lejlighed 0-3 til Japan.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top