The perfect guide to the casino

Agent advarer mod Manchester United: De ville kunne ødelægge selv Maradona og Pelé

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: L’Equipe: Liverpool har sat jagten ind på franskmand


Paul Pogbas agent, Mino Raiola, ville i dag ikke sælge en eneste spiller til Manchester United.

Stjerne-agenten Mino Raiola er tilfreds med, at Erling Braut Håland skiftede fra RB Salzburg i Østrig til tyske Borussia Dortmund og ikke i Manchester United.

Han har dårlige erfaringer med klubben, for han er også agent for den franske stjerne, Paul Pogba, der er temmelig utilfreds med sit ophold. Tidligere har armenske Henrikh Mkhitaryan og belgieren Romelu Lukaku – som også er i hans stald – optrådt med svingende succes for de engelske rekordmestre.

Læs også: Hobro-stjerne nærmer sig stort Superliga-skifte

– I dag ville jeg ikke sende en eneste spiller til den klub. De kunne ødelægge selv Maradona, Pelé eller Paolo Maldini, siger Mino Raiola til italienske calciomercato. Det skriver The Irish Independent.

Forholdet imellem Mino Raiola og Manchester United har længe været anstrengt. Allerede mens Sir Alex Ferguson var manager i klubben, afskyede skotten, når det var den italiensk-fødte hollænder, han skulle forhandle med.

Læs også: Sparket ud af FCK: Dét skal Bendtner nu

Alex Ferguson betragtede Mino Raiola som besværlig, utroværdig og – selv efter agent-branchens standard – meget grådig. Men selv siger han:

– Mit salær. Det kommer jo an på, hvor meget spilleren får i løn. Min opgave er at maksimere spillerens karriere. Jeg spørger mig selv. Hvad ville jeg gøre, hvis det var min søn? Det med pengene er altid det sidste, vi forhandler om.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top