The perfect guide to the casino

Derfor er Liverpool så skræmmende: – Det var godt, de slap af med verdensstjernen

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: L’Equipe: Liverpool har sat jagten ind på franskmand


Den tidligere Liverpool-stjerne Graeme Souness mener, at det var godt, klubben slap af med Philippe Coutinho.

Liverpool har været i to Champions League-finaler og vundet den ene, og de har fået den bedste ligastart nogensinde med 18 sejre og kun en enkelt uafgjort, så de er på stensikker kurs mod det første engelske mesterskab siden 1990.

Det er der mange grunde til, men en af dem er ifølge den tidligere Liverpool-stjerne, Graeme Souness, at klubben solgte Philippe Coutinho til FC Barcelona.

Læs også: Hobro-stjerne nærmer sig stort Superliga-skifte

Det var ellers med blødende hjerte, at Liverpool solgte den brasilianske midtbanestjerne for 142 millioner pund (1,25 milliarder kroner), men det var det helt rigtige at gøre ifølge skotten.

– Måske var det sjovere for de neutrale at se Liverpool for et par år siden. Men efter at de solgte Philippe Coutinho og købte Virgil van Dijk og Alisson, skete der noget. Nu er de blevet et rigtigt HOLD, sagde Graeme Souness på Sky Sports efter søndagens sejr over Wolverhampton. Det skriver goal.com

Læs også: Sparket ud af FCK: Dét skal Bendtner nu

I Barcelona lykkedes det ikke for alvor for Philippe Coutinho at sætte solide fodaftryk, og de spanske mestre har i denne sæson lejet ham ud til de tyske mestre, Bayern München.

Graeme Souness vandt i sin tid selv fem mesteskaber med Liverpool, mens han var med til at vinde Mesterholdenes Europa Cup – forløberen til Champions League – tre gange.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top