The perfect guide to the casino

Eriksen til Manchester United? Her er klubbens plan

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: L’Equipe: Liverpool har sat jagten ind på franskmand


Manchester United håber stadig at kunne tiltrække Christian Eriksen. Og klubben håber at kunne få fat i ham, når sæsonen er forbi, hvor han er gratis.

Ifølge Daily Telegraph er der Manchester Uniteds plan at vente til sommer med at forsøge at få fat i Christian Eriksen, der tilsyneladende helst vil til en anden liga end Premier League.

Der kan ske noget i januar, hvor transfervinduet atter åbner, men det er ikke umiddelbart Manchester Uniteds plan at komme med et tilbud til Christian Eriksen, der kan forlade Tottenham kvit og frit til sommer, hvor hans nuværende kontrakt udløber.

Læs også: Hobro-stjerne nærmer sig stort Superliga-skifte

Danskeren har samtidig gjort det klart, at han ikke ønsker at fortsætte i Tottenham, sådan som belgieren Toby Alderweireld. Belgieren var ellers i samme situation
som Christian Eriksen, at hans kontrakt udløb til sommer, men han valgte altså at forlænge.

Efter sigende skal Christian Eriksen koste 40 millioner pund (350 millioner kr.) i overgangssum i januar. Manchester United tror ikke på, at der er nogen klub, der vil betale den sum, når han er gratis til sommer.

Læs også: Sparket ud af FCK: Dét skal Bendtner nu

Mindre beløb har dog også været nævnt, og Tottenham kan tænkes at ville lade danskeren gå for en mindre overgangssum for blot at få en lille skilling ud af ham.

Manchester Uniteds største rival til sommer bliver utvivlsomt Juventus. De italienske mestre har gjort det til en kunst at få fat i dygtige spillere, hvis kontrakter er udløbet.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top