The perfect guide to the casino

Superliga-spiller ville være dansker: Færdselsbøde koster dyrt

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: L’Equipe: Liverpool har sat jagten ind på franskmand


Sønderjyskes Rilwan Hassan må vente tre og et halvt år på at blive dansker, selvom han har bestået indfødsretsprøven. Årsagen er, at han har kørt for stærkt.

Rilwan Hassan har boet i Danmark i mere end et årti, og han har bestået indfødsretsprøven – to gange endda, fordi der kom en ny prøve, mens han ventede på at få sit statsborgerskab.

Men nu er der opstået en anden forhindring.

Læs også: Hobro-stjerne nærmer sig stort Superliga-skifte

For et år siden – mens Rilwan Hassan stadig spillede for FCM – fik han en fartbøde. Så nu må den 28-årige kantspiller vente i yderligere tre og et halvt år på at få sit danske pas.

– Jeg har fuld respekt for, at man skal overholde loven og reglerne, det giver jo sig selv. Det kan og skal ikke være anderledes. Men jeg er ikke enig i, at reglerne skal være så meget hårdere for mig, fordi jeg er udlænding. Jeg forstår ikke, der skal være den forskel, især når det handler om en færdselsbøde, siger Rilwan Hassan ifølge Tipsbladets hjemmeside.

Læs også: Sparket ud af FCK: Dét skal Bendtner nu

Den nigeriansk-fødte Rilwan Hassan er efter eget udsagn meget ked af situationen. Han kan med egne ord ikke se sig selv andre steder end i Danmar.

– Jeg vil jo så gerne være her. Mit barn skal vokse op her, og jeg har været i gang med at lede efter hus. Hvad skulle jeg ellers gøre?, spørger han.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top