The perfect guide to the casino

Klub-ikon er tilbage: – OBs fans skal have noget at juble over!

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: L’Equipe: Liverpool har sat jagten ind på franskmand


Michael Hemmingsen er tilbage i OB – denne gang som sportschef, og det glæder han sig meget til.

– Jeg har fulgt tæt med i udviklingen i OB igennem de 10 år, hvor jeg har været væk fra klubben, og set udefra har OB udviklet sig i en spændende retning. Talentmassen, der er skabt på akademiet, er bedre end nogensinde, og med bygningen af nyt superligahus i Ådalen kommer faciliteterne også helt i top. Samtidig har jeg fået lov til at kigge ind i det arbejde, der allerede er lavet i forhold til det kommende transfervindue, og det ser særdeles spændende ud. Alt i alt glæder jeg mig enormt meget til sammen med dygtige folk i Ådalen at tage næste skridt mod toppen af dansk fodbold – og jeg håber, at jeg kan være med til at give OB’s fantastiske fans en masse at juble over, siger Michael Hemmingsen til klubbens hjemmeside.

Den nu 52-årige Michael Hemmingsen spillede selv for OB fra 1992-2005. Han har desuden været assistent-træner og midlertidig cheftræner i den fynske Superliga-klub.

Læs også: Hobro-stjerne nærmer sig stort Superliga-skifte

Han har senere fået erfaring som Superliga-træner i Sønderjyske, Randers FC og FC Vestsjælland. Senest har han træner Næstved i den næstbedste rækek.

– Jeg er fantastisk glad for den udfordring, jeg har fået i OB. Det er en drøm, for OB er min klub, og jeg glæder mig virkelig over at være tilbage i klubben, som i min optik har et top 6-mandskab, siger klub-ikonet.

Læs også: Sparket ud af FCK: Dét skal Bendtner nu

Også formanden for Sport Event Fyn – firmaet bag OB – ser frem til samarbejdet

– Vi er sikre på, at Michael er den rigtige til at bygge videre på det fundament, der er blevet skabt de senere år. Vi har fået udviklet en stærk kultur omkring ligatruppen og akademiet, som skal fortsætte. Michael skal naturligvis også fokusere på at udbygge sine og OB’s relationer til relevante agenter, så han i samarbejde med sportsudvalget kan sammensætte den stærkest mulige spillertrup, siger Niels Thorborg.

Michael Hemmingsen følger den afgående sportsdirektør, Jesper Hansen, i januar måneds transfervindue, inden han selv tager over 1. februar.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top