The perfect guide to the casino

Ny manager afslører: Jeg ville have købt Arsenals problembarn, mens jeg var hos City

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: L’Equipe: Liverpool har sat jagten ind på franskmand


Arsenals nye manager, Mikel Arteta, havde Granit Xhaka på sin ønskeliste, da han var assistent i Manchester City.

– Arsenal købte Granit Xhaka, da jeg forlod klubben, og jeg var virkelig glad, fordi jeg synes, at han er en fantastisk spiller. Han var på min liste over spillere, jeg gerne ville have til Manchester City, siger Mikel Arteta ifølge goal.com

Han sluttede sin karriere som spiller i Aresnal i 2016, hvorefter han blev assisterende manager i Manchester City under Josep Guardiola. Nu er han tilbage i Arsenal som manager.

Læs også: Hobro-stjerne nærmer sig stort Superliga-skifte

I denne sæson er det dog ikke gået så godt for hverken Arsenal eller Granit Xhaka. Han begyndte sæsonen som anfører, men han lagde sig ud med fansene, og nu er han ikke længere fast mand.

– Han har lavet meget godt, men nu er han godt nok havnet i en svær situation. På den anden side set synes jeg, at det så småt er ved at blive bedre. Det går i den rigtige retning, siger den spanske basker.

Læs også: Sparket ud af FCK: Dét skal Bendtner nu

Flere har ment, at Arsenal ville sælge Granit Xhaka i næste måned, når transferbinduet åbner. Hertha Berlin skal bl.a. være interesserede i den tidligere Borussia Mönchengladbach-spiller. Men Mikel Arteta er ikke så sikker på, at han vil af med den schweiziske midtbanespiller.

– Jeg har fortalt ham, hvor meget jeg kan lide det, han gør på fodboldbanen, og hvad jeg forventer af ham. Jeg er her for at hjælpe ham. Hvis vi kan få ham i gang igen vil det være godt for klubben og ham selv, og det vil fansene også synes godt om.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top