The perfect guide to the casino

FCK-backs store drøm: Tilbage til Manchester United

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: L’Equipe: Liverpool har sat jagten ind på franskmand


Lige nu spiller Guillermo Varela for FCK, men han drømmer om at vende tilbage til Manchester United.

– At komme tilbage til Manchester United er en drøm for mig. Det håber jeg meget på, siger Guillermo Varela til The Sun.

Han huskede på, at både FCK og Manchester United stadig er med i Europa League. Mens Manchester United har trukket de belgiske mestre fra Club Brugge, skal FCK op mod de skotske mestre, Celtic.

Læs også: Hobro-stjerne nærmer sig stort Superliga-skifte

– Måske trækker de to hold hinanden i næste runde. Det ville være magisk, siger den 26-årige uruguayaner, der spillede i Manchester United fra 2013 til 2017. Han nåede at få 11 kampe for førsteholdet, inden han skiftede til Peñarol i hjemlandet. Derfra gik turen til FCK for et år siden.

– Ellers kan det også være, at jeg kommer tilbage på Old Trafford som Premier League-spiller. Det er min ambition at spille i Premier League igen – og allerhelst i Manchester United.

Læs også: Sparket ud af FCK: Dét skal Bendtner nu

Guillermo Varela har etableret sig som fast mand for FCK, der vandt mesterskabet i foråret, og som nu ligger nummer to i Superligaen.

– Det var svært, mens jeg var i Manchester United. Jeg var 19, da jeg kom, og jeg er jo ikke en Marcus Rashford. Men nu føler jeg, at jeg er kommet videre, siger han.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top