The perfect guide to the casino

Medie: Christian Eriksen gider ikke Manchester United

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: L’Equipe: Liverpool har sat jagten ind på franskmand


Manchester United vil i januar igen forsøge at købe Christian Eriksen. Men han vil ikke til de engelske rekordmestre.

Daily Mirror skriver, at Manchester United vil forsøge at købe den 27-årige danske landsholdsstjerne, som i januar måned kan købes til favørpris, fordi hans kontrakt udløber til sommer.

Set fra Tottenhams synspunkt er det bedre at få en skilling for Christian Eriksen i næste måned – formentlig i omegnen af en kvart milliard kroner – frem for slet ingenting til sommer.

Læs også: Hobro-stjerne nærmer sig stort Superliga-skifte

Men danskeren vil ifølge avisen forlade både Tottenham og England efter syv år i Premier League.

Han er meget bevidst om, at han er gratis til sommer, og at det både giver ham flere muligheder i form af interesserede klubber og flere penge, fordi en ny klub ikke skal betale overgangssum til Tottenham.

Læs også: Sparket ud af FCK: Dét skal Bendtner nu

Det helt store håb er fortsat spanske Real Madrid, men træner ZInédine Zidane drømmer for sin del stadig om sin franske landsmand, Paul Pogba, fra Manchester United. I den situation er der ikke brug for Christian Eriksen, som heller ikke har gjort den bedste reklame for sig selv med mindre gode præstationer i denne sæson.

Mere realistisk er måske de italienske mestre fra Juventus, der tidligere har vist, at de sætter pris på at overtage kvalitetsspillere uden at skulle betale overgangssum.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top