The perfect guide to the casino

Vidal vil væk fra Barcelona: Derfor vil træneren ikke af med ham

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: L’Equipe: Liverpool har sat jagten ind på franskmand


Arturo Vidal vil gerne væk fra FC Barcelona, men træner Ernesto Valverde vil ikke af med chileneren.

Inter har udtrykt interesse for at købe Arturo Vidal i januar måneds transfervindue, og chileneren selv er heller ikke tilfreds med, at han ikke er fast mand hos de regerende spanske mestre.

Fans og medier er heller ikke helt tilfredse med ham, fordi de synes, han mangler noget af den kreativitet, som Xavi og Andrés Iniesta tidligere tilførte holdet.

Læs også: Hobro-stjerne nærmer sig stort Superliga-skifte

Faktisk føler Inter sig ret så sikre på, at de kan overtage Arturo Vidal, men der er en stor forhindring: Ernesto Valverde.

Spanske MARCA skriver, at Barcelona-træneren nægter at sælge den 32-årige midtbanespiller med den vilde frisure. Og det er netop vildskaben, Valverde sætter pris på.

Læs også: Sparket ud af FCK: Dét skal Bendtner nu

Valverde føler, at Arturo Vidal tilfører holdet noget, som de øvrige spillere ikke har i samme grad. Han har en dedikation i sit spil og en fightervilje, som man ikke ser på samme måde hos arketypiske Barcelona-spillere som Lionel Messi eller Arthur.

Desuden er han også en trussel mod modstandernes mål med sine skud. Og som Valverde siger, så er der nok en grund til, at Arturo Vidal tidligere har spilet for klubber som Bayern München og Juventus.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top