The perfect guide to the casino

Nu er han ny manager i Arsenal: Her er det job, Arteta helst ville have haft

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: L’Equipe: Liverpool har sat jagten ind på franskmand


Mikel Arteta ville have afløst Josep Guardiola i Manchester City. Nu er han i stedet manager for Arsenal.

Den 37-årige Mikel Arteta står fra 2. juledag i spidsen for Arsenal. Men han ville hellere have afløst Josep Guardiola i Manchester City, hvor han var assisterende manager. Det skriver Daily Mirror.

Den spanske basker blev nervøs, da klubben tidligere i år ansatte hollænderen Giovanni van Bronckhorst i en konsulent-stilling. Han gik derfor til ledelsen for at spørge, om han ville være det naturlige valg som manager den dag, hvor Josep Guardiola ikke længere var i klubben.

Læs også: Hobro-stjerne nærmer sig stort Superliga-skifte

Hans skuffelse var stor, da ledelsen svarede, at den slags garantier kunne de ikke give.

De engelske mestres ledelse har ganske vist stor respekt for Mikel Artetas arbejde, og han anses som et stort træner-talent. Men samme ledelse ville ikke give job-garanti til en mand, der endnu aldrig har arbejdet som cheftræner. Det har Giovanni van Bronckhorst derimod i hollandske Feyenoord.

Læs også: Sparket ud af FCK: Dét skal Bendtner nu

Derfor var han ikke i tvivl om, at han ville skrive under, da muligheden for at blive manager i hans gamle klub, Arsenal, opstod.

Josep Guardiola har kontrakt med Manchester City til sommeren 2021, men kontrakten indeholder en kattelem, så han kan bryde den allerede til sommer.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top