The perfect guide to the casino

Mourinhos første nederlag på hjemmebane: I dag var det elendigt

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: L’Equipe: Liverpool har sat jagten ind på franskmand


Tottenham-manager José Mourinho var skuffet efter holdets nederlag på 0-2 hjemme mod Chelsea.

Efter fine sejre på 5-0 over Burnley og 2-1 over Wolverhampton gik det galt for Tottenham søndag, hvor José Mourinhos mandskab måtte se sig slået på hjemmeaben mod Chelsea.

– I dag var det elendigt. Vi kom dårligt fra start, og Chelsea var bedre end os. De kom foran efter et kort hjørne, og det skuffer mig. Der var vi ikke opmærksomme nok, sagde José Mourinho efter kampen ifølge BBC.

Læs også: Hobro-stjerne nærmer sig stort Superliga-skifte

– Det andet mål var også dårligt. Det var et straffespark, og der er ikke så meget at sige til det. Der var straffe, og VAR gjorde, hvad systemet skulle. Begge deres mål var vores egen skyld, sagde portugiseren.

– Det kunne godt have set anderledes ud, hvis vi kun havde været bagud 0-1 ved pausen. I anden halvleg spillede vi bedre, men så blev vi ramt af en udvisning, sagde José Mourinho med henvisning til det røde kort til sydkoreaneren Son Heung-min.

Læs også: Sparket ud af FCK: Dét skal Bendtner nu

– På trods af det røde kort kom vi med en reaktion, og vi gjorde, hvad vi kunne for at få det mål, der måske kunne have ændret kampforløbet. Men det var ikke muligt i dag, sagde José Mourinho.

Resultatet betyder, at Tottenham ligger nummer syv i Premier League med 26 point for 18 kampe. Chelsea er nummer fire med 32 point.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top