The perfect guide to the casino

Årtiets sidste kamp: Her er Messis sidste mål for 2019

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: L’Equipe: Liverpool har sat jagten ind på franskmand


. Lionel Messi vil håbe at score for FC Barcelona mod Alavés, så han kan blive topscorer for kalenderåret.

FC Barcelona spiller lørdag årtiets sidste kamp mod Alavés i den spanske liga, og her vil Lionel Messi håbe, at han kan score.

I øjeblikket er den lille argentiner den spiller i Europas største ligaer, der har scoret flest ligamål i kalenderåret 2019 med 33 stykker. Og det er endda på trdds af, at han har været skadet i august og en del af september.

Læs også: Hobro-stjerne nærmer sig stort Superliga-skifte

Robert Lewandowski fra Bayern München har dog halet gevaldigt ind med sine 19 mål i efteråret. Han er to mål efter Lionel Messi inden Bayern Münchens sidste kamp i efterårsturneringen. Her møder de tyske mestre VfL Wolfsburg, som den polske angriber tidligere har været meget ond ved.

Et år scorede han således fem mål på en halvleg mod klubben fra Folkevogns-byen.

Læs også: Sparket ud af FCK: Dét skal Bendtner nu

Kylian Mbappé i Paris Saint-Germain er fire mål efter Lionel Messi, mens Jamie Vardy fra Leicester er fem mål efter. Han har til gengæld den fordel, at han har flere kampe at gøre godt med.

Uheldigvis for Vardy skal Leicester møde svære modstandere. Leicester ligger nummer to i Premier League, og der venter kampe mod nummer tre, Manchester City, og nummer et, Liverpool, inden året sluttes af med en udekamp mod West Ham.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top