The perfect guide to the casino

Spillernes hårde dom: Parken er Danmarks ringeste græsbane

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: L’Equipe: Liverpool har sat jagten ind på franskmand


Parken er den ringeste græsbane i Superligaen, mener Superligaens spillere.

Det er spillerne, der skal løbe på banerne i Superligaen, og derfor uddeler spillerne også karakterer efter hver kamp til de baner, som de spiller på.

Og i dette efterår scorer FCKs hjemmebane, Parken, en ringe karakter.

Læs også: Hobro-stjerne nærmer sig stort Superliga-skifte

Udeholdenes anførere giver karakterer mellem 1 og 5 efter hver kamp, hvor 1 står for elendig, mens 5 er fantastisk. Parken scorer et gennemsnit på 2,6, og den har fire gange fået karakteren 2, mens den en enkelt gang har skrabet bunden.

Efter det danske landsholds seneste kamp på grønsværen mod Gibraltar (6-0) var der adskillige af spillerne og landstræner Åge Hareide, der klagede over, at banen var for våd og for dårligt vedligeholdt.

Læs også: Sparket ud af FCK: Dét skal Bendtner nu

De to kunstgræsbaner, Right to Dream Park (FCN) og Jysk Park (Silkeborg) scorer som sædvanlig de laveste karakterer med et snit på henholdsvis 1,78 og 2,25. Højeste karakter går igen til FCMs hjemmebane, MCH Arena, der har det flotte snit 4,9.

– Vi må bare tage hatten af for det imponerende arbejde, de især laver på MCH Arena og Blue Water Arena. Gang på gang leverer de et godt underlag til spillerne. Det er baner som disse, der er med til at give os troen på, at man – også i Danmark – kan levere gode græsbaner året rundt, siger chef for spillerrådgivningen i Spillerforeningen, Thomas Lindrup, til foreningens hjemmeside.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top