The perfect guide to the casino

Medie: Pogba er færdig med Manchester United

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: L’Equipe: Liverpool har sat jagten ind på franskmand


Paul Pogba er færdig med Manchester United. Forude venter Real Madrid.

Det er flere måneder siden, Paul Pogba senest spillede for Manchester United. Og ifølge Daily Mirror bliver kampen mod Arsenal i slutningen af september (1-1) også franskmandens sidste for de engelske rekordmestre.

Paul Pogba har været skadet, men nu hvor han endelig er klar igen, er han blevet syg. Og de vigtigste spillere i Manchester United tror ikke længere på, at han kommer tilbage.

Læs også: Hobro-stjerne nærmer sig stort Superliga-skifte

Han vil sætte sin vilje igennem i næste måned og gennemtvinge et skifte til Real Madrid, hvor landsmanden, Zinédine Zidane, venter med åbne arme.

Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær gør ellers meget ud af at fortælle, at Paul Pogba er en vital del af planen for fremtidens Manchester United. Og ledelsen af ‘De Røde Djøvle’ gør meget ud af at fortælle, at han ikke får lov at forlade den. Men han vil ifølge avisen ikke længere selv være i klubben.

Læs også: Sparket ud af FCK: Dét skal Bendtner nu

Paul Pogba har halvandet år tilbage af sin kontrakt.

Paul Pogba kom til Manchester United i sommeren 2016 fra Juventus for en overgangssum på 89 millioner pund (små 800 millioner kr.), som dengang var verdensrekord. Den rekord blev dog slået året efter, da Paris Saint-Germain betalte det dobbelte for Neymar til FC Barcelona.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

SPILFORSLAG FRA ODDSPROFIT

Scroll to Top