The perfect guide to the casino

Hareide forklarer: Derfor er EM uretfærdigt

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: L’Equipe: Liverpool har sat jagten ind på franskmand


Danmark får hjemmebanefordel i de tre puljekampe ved EM, mens andre skal rejse meget langt. Og det er ikke retfærdigt, mener Åge Hareide.

Danmark spiller alle sine puljekampe ved sommerens EM i Parken i København. Men da der skal spilles i 12 forskellige lande, er der andre nationer, som bliver sendt rundt i hele Europa.

– Jeg har talt med flere andre hold, som må rejse meget, og der er også tidsforskelle involveret. Det giver mange udfordringer.»De fleste skal ud at rejse, og der er blandt andet en nation, der skal flyve frem og tilbage fra Baku i Aserbajdsjan, siger Åge Hareide til norske Dagbladet. Det skriver RUtzaus Bureau.

Læs også: Hobro-stjerne nærmer sig stort Superliga-skifte

Schweiz skal flyve frem og tilbage imellem Rom i Italien og Baku i Aserbajdsjan, hvor der også er tidsforskel på to timer.

– Vi har en enorm fordel. Jeg tror ikke, at det er et koncept, vi får at se flere gange, for det er uretfærdigt, siger Åge Hareide.

Læs også: Sparket ud af FCK: Dét skal Bendtner nu

– Det er klart, at vi skal udnytte, at vi kan være i Danmark i kendte omgivelse og forberede os der. Danskerne trives i deres eget land, og så må vi bare håbe på godt vejr, siger nordmanden.

Danmark er i indledende pulje med Belgien, Rusland og Finland ved EM. Rusland får også fordel af hjemmebane i kampene mod Finland og Belgien.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top