The perfect guide to the casino

DBU: Her er vores nye boss

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: L’Equipe: Liverpool har sat jagten ind på franskmand


Dansk Boldspil-Union (DBU) har ansat den 46-årige Jakob Jensen som ny direktør.

DBU har været uden administrerende direktør i et år, siden unionen valgte at fyre Claus Bretton-Meyer. Men nu har DBU ansat Jakob Jensen, der kommer fra en stilling som departementschef i Beskæftigelsesministeriet.

– Vi modtog imponerende mange kvalificerede ansøgere til jobbet som ny DBU-direktør. Det viser, at DBU står stærkt som organisation og brand. Vi har valgt en ny direktør, der kommer med stor erfaring som topleder, med strategisk indsigt og erfaring i at arbejde i en politisk organisation med ildsjæle samt i komplekse forhandlinger – også i forhold til ligestilling, diversitet m.m. Og så har han stærke ledelsesværdier med fokus på fællesskab, engagement og ordentlighed, siger DBUs formand, Jesper Møller, til unionens hjemmeside.

Læs også: Hobro-stjerne nærmer sig stort Superliga-skifte

Jakob Jensen har været departementschef i Beskæftigelsesministeriet siden januar 2017. Inden da var han afdelingschef samme sted, og han har også arbejdet i andre ministerier og i EU.

– Jeg glæder mig enormt meget til at blive direktør for Dansk Boldspil-Union. Jeg vil gå meget ydmygt til opgaven og vil som det første bruge al min energi på at lære medarbejderne, organisationen og de forestående opgaver og udfordringer at kende. Jeg har som dreng med stor glæde løbet rundt i landsholdstrøjen med DBU’s logo på brystet, og jeg er meget stolt af at skulle stå i spidsen for den organisation, der stadig kan få drenge og piger i alle aldre til at lege, drømme og være en del af noget større. Og jeg glæder mig til at arbejde med de fantastiske frivillige i klubberne og de mange fans af de danske fodboldlandshold og dansk fodbold samlet set, siger Jakob Jensen.

Læs også: Sparket ud af FCK: Dét skal Bendtner nu

Han er født i Hjørring, far til fire piger og stor fan af fodbold og det danske landshold.

Jakob Jensen tiltræder senest i april næste år.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top