The perfect guide to the casino

Officielt: Liverpool henter Salzburg-spiller til spotpris

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Afsløret: Her er Zlatan Ibrahimovic’ nye klub


Liverpool har købt japaneren Takumi Minamino af RB Salzburg, og han glæder sig til at spille for de forsvarende Champions League-vindere.

– At spille i Premier League har været et mål for mig, og det har alle dage været min drøm at spille for Liverpool, siger Takumi Minamino ifølge BBC.

.- Jeg havde en idé om, at hvis det gik virkelig godt, så kunne jeg måske komme til Premier League. Men jeg havde ikke forestillet mig, at jeg kunne komme til denne klub, sagde den 24-årige fløjspiller.

Læs også: PSG vil gøre ALT for at beholde verdensklasse-spilleren: Se deres monstertilbud til Mbappé

Han har i denne sæson scoret ni mål og lavet 11 assist i 22 kampe for RB Salzburg, og Liverpool kunne selv tage ham i nærmere øjesyn, da de mødte RB Salzburg i denne sæsons Champions League.

Han scorede et af de østrigske mestres mål i nederlaget på 3-4 på Anfield, og på grund af en regelændring vil Takumi Minamino kunne spille med i Champions League-kampene i foråret. Her har Liverpool trukket Atlético Madrid.

Læs også: Jan Bech om Daniel Agger: Han valgte Brøndby frem for Barcelona

– I de kampe kunne jeg virkelig mærke, at det var Champions League-vinderne, vi var oppe imod. Deres teknik var på meget højt niveau. Og jeg glæder mig virkelig til selv at spille for dem i Champions League, siger Takumi Minamino.

Japaneren havde ifølge BBC en frikøbsklausul på 7,25 millioner pund (63 millioner kr.) i sin kontrakt med RB Salzburg. Det er en meget lille transfersum for en klub som Liverpool. Hans kontrakt med Liverpool er på fire og et halvt år.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top