The perfect guide to the casino

Liverpool tabte 0-5: Jürgen Klopp sendte sms i pausen og gav gode råd

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Afsløret: Her er Zlatan Ibrahimovic’ nye klub


Jürgen Klopp ringede i pausen af kampen i Carabao Cup-kampen mod Aston Villa, som Liverpool tabte 0-5.

På grund af et tæt program måtte Liverpool spille kvartfinalen i Carabao Cup (Liga Cup) dagen før, klubben skal spille semifinale i VM for klubhold i Qatar mod Monterrey fra Mexico.

Hele førsteholdstruppen med manager Jürgen Klopp var taget afsted til VM for klubhold, og derfor var det et rent ungdomshold, som spillede i Carabao CUp.

Læs også: PSG vil gøre ALT for at beholde verdensklasse-spilleren: Se deres monstertilbud til Mbappé

Resultatet udeblev da heller ikke. De unge talenter blev kørt over af Aston Villas etablerede Premier League.spillere. De vandt 5-0 efter 4-0 ved pausen.

– Jeg fik en sms fra Jürgen Klopp i pausen. Der stod dybest set: Fortsæt, som I har gjort – og hold hovedet højt, fortæller ungdomsholdets træner, Neil Critchley, der havde fået tjansen som manager for førsteholdet for en enkelt dag.

Læs også: Jan Bech om Daniel Agger: Han valgte Brøndby frem for Barcelona

– Jeg er utroligt stolt af drengene. Frem til deres første mål synes jeg endda, vi var det bedste hold, sagde Neil Critchley ifølge lokalavisen Liverpool Echo.

– Der bliver en enkelt eller to af spillerne, der tager med et fly til Qatar for at tilslutte sig førsteholdstruppen. Jeg er sikker på, at de bliver vel modtaget, sagde han.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top