The perfect guide to the casino

Brøndby forlænger med målmand: Det lå lige til højrebenet!

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Afsløret: Her er Zlatan Ibrahimovic’ nye klub


Brøndby har valgt at forlænge kontrakten med tredjemålmanden Mads Hermansen.

Mads Hermansen kom til Brøndby som ungdomsspiller i 2015 fra Næsby på Fyn. Nu er han 19 år og har fået en kontrakt til 2024.

– Den lange kontrakt giver os god tid til at bringe ham det sidste stykke. Han nærmer sig kraftigt andenkeeper-positionen, og han har virkelig været dygtig i alt det, han har vist. Og så handler det for ham om at komme til at slås med Marvin Schwäbe om at komme til at spille på Brøndby Stadion, siger Brøndbys fodbolddirektør, Carsten V. Jensen, til klubbens hjemmeside.

Læs også: PSG vil gøre ALT for at beholde verdensklasse-spilleren: Se deres monstertilbud til Mbappé

Brøndbys andenmålmand er Michael Tørnes, og Mads Hermansen glæder sig til at slås med dem begge.

– Jeg føler stor tiltro til mig her i klubben, og jeg er glad for at være her på daglig basis. Så det lå lige til højrebenet, at jeg skulle blive her, siger han.

Læs også: Jan Bech om Daniel Agger: Han valgte Brøndby frem for Barcelona

– Mads er en god fyr at arbejde med. Han kom ind omkring holdet for et par år siden, hvor han bl.a. var med på træningslejre og allerede dengang kunne man se hans potentiale og udviklingsmuligheder, så vi har haft øje på ham i lang tid. Det samme har de også på ungdomslandsholdene, hvor han har været med i flere år. siger den tidligere landsholdsmålmand, Lars Høgh, der bl.a. arbejder med målmændene i Brøndby.

– Vi har produceret mange dygtige målmænd gennem årene, som har spillet på ungdomslandsholdene hele vejen op, men har manglet at tage det sidste skridt ind på Brøndby Stadion, og derfor har prøvet kræfter med et lejemål i en anden klub. Holder Mads fast i sin udvikling, tror vi nu for alvor på, at han kommer til at spille foran Sydsiden inden for en overskuelig fremtid, siger Lars Høgh.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top