The perfect guide to the casino

AaB melder ud: Han er vores nye Allan Gaarde

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Afsløret: Her er Zlatan Ibrahimovic’ nye klub


AaB har ansat norske Inge André Olsen som ny sportschef.

I efteråret valgte AaB at fyre Allan Gaarde som klubbens sportshcef, og nu har landets nordliste Superliga-klub i stedet ansat Inge André Olsen, der kommer fra en lignende stilling i Oslo-klubben Stabæk.

– Inge er i vores øjne komplet, da han både har været med til at bygge Stabæks akademi op til at være et af Norges bedste, han har præsteret gode transferresultater og har et stort netværk, ligesom han er dygtig kommunikativ og har ry for at udøve et inkluderende lederskab, hvorfor vi har store forventninger til samarbejdet, siger AaBs administrerende direktør, den tidligere forsvarsspiller Thomas Bælum, til klubbens hjemmeside.

Læs også: PSG vil gøre ALT for at beholde verdensklasse-spilleren: Se deres monstertilbud til Mbappé

– Jeg har fået et vældig godt indtryk af menneskene i klubben og de værdier, AaB står for, og det stod hurtigt klart, at vi har en god kemi sammen, siger Inge Andre Olsen.

– Derfor er jeg også rigtig fornøjet. Det er en meget fin klub, som jeg sammen med folkene der er ansat i AaB i forvejen, skal forsøge at løfte yderligere i de kommende år. Jeg er optaget af helheden i klubben, ikke bare førsteholdet. Det er en klub, der skal fungere sportsligt, og vi skal uddanne gode spillere gennem et topakademi i AaB Talent, som skal få spilletid på førsteholdet, og så skal vi opfylde drømmene for supporterne, der hepper på AaB, og de frivillige, der er rundt omkring i klubben, og vi skal opnå nogle høje, sportslige målsætninger, som handler om at være med helt oppe i toppen af Superligaen, siger den 41-årige nordmand.

Læs også: Jan Bech om Daniel Agger: Han valgte Brøndby frem for Barcelona

Han ser AaB som en dansk storklub.

– Vi ønsker at konkurrere med de allerbedste som FC København, FC Midtjylland og Brøndby.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top