The perfect guide to the casino

Pogba stod til comeback for United – men nu er der igen sket noget

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Afsløret: Her er Zlatan Ibrahimovic’ nye klub


Efter to og en halv måned væk fra Manchester Uniteds hold stod Paul Pogba endelig til comeback for klubben. Men så blev han syg.

Egentlig var det meningen, at Paul Pogba skulle have gjort comeback for Manchester United onsdag mod Colchester i Carabao Cup’en (Liga Cup’en). Men den stærkt savnede franske midtbanespiller må vente lidt endnu.

Ifølge BBC deltog Paul Pogba fredag i sin brors bryllup i Frankrig, men herefter blev han syg. Manchester Uniteds lægestab tilså ham søndag, og der var der blevet værre.

Læs også: PSG vil gøre ALT for at beholde verdensklasse-spilleren: Se deres monstertilbud til Mbappé

Konsekvensen var, at Paul Pogba nu har misset to træninger, og at han derfor alligevel ikke kan spille mod Colchester, der spiller i den fjerdebedste engelske række, og som aldrig tidligere har været på besøg på Old Trafford.

Holdet har dog imponeret i Carabao Cup, hvor Tottenham tidligere er øget ud af turneringen, og nu venter der altså en kvartfinale mod Manchester United – uden Paul Pogba.

Læs også: Jan Bech om Daniel Agger: Han valgte Brøndby frem for Barcelona

– Sygdommen har sat ham tilbage, og det er ærgerligt. Vi kunne godt have brugt ham, siger klubbens manager, Ole Gunnar Solskjær, der også godt kunne have brugt franskmanden i weekendens kamp mod Everton (1-1).

– Det er i sådan en kamp, man rigtig savner ham. Han kan levere den kreative aflevering, der kan bryde modstanderens defensiv, og det er der ikke ret mange midtbanespillere i verden, der kan, siger nordmanden.

Paul Pogba spillede senest for Manchester United i slutningen af september mod Arsenal (1-1). Den 26-årige franskmand har kun spillet seks kampe ialt for klubben i denne sæson.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top