The perfect guide to the casino

Messi roser sin ærkerival: Det er meget svært at erstatte Ronaldo

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Afsløret: Her er Zlatan Ibrahimovic’ nye klub


Lionel Messi kan godt forstå, at det har været svært for Real Madrid at vænne sig til at spille uden Cristiano Ronaldo.

I ti år delte Lionel Messi og Cristiano Ronaldo titlerne som verdens bedste fodboldspiller (Ballon d’Or) imellem sig med fem til hver. Og i næsten hele perioden spillede argentinske Messi for Barcelona og portugisiske Ronaldo for Real Madrid.

Derfor fik El Cläsico i de mange år en ekstra dimension, fordi verdens to bedste spillere mødtes i direkte duel. Men i sommeren 2018 skfitede Cristiano Ronaldo til Juventus i italien, og det har været svært for Real Madrid at undvære ham.

Læs også: PSG vil gøre ALT for at beholde verdensklasse-spilleren: Se deres monstertilbud til Mbappé

– Jeg tror ikke, at man helt kan erstatte Cristiano, siger Lionel Messi til den spanske sprotsavis MARCA.

– Men en spiller som Eden Hazard har også store kvaliteter. Han kan også splitte et ellers velorganiseret forsvar ad. Men han er en anden spillertype end Cristiano, siger den lille argentinske troldmand, der i 2019 vandt Ballon d’Or for sjette gang og dermed har vundet prisen flest gange af alle.

Læs også: Jan Bech om Daniel Agger: Han valgte Brøndby frem for Barcelona

Onsdag står FC Barcelona nok en gang over for Real Madrid. Denne gang er de forsvarende spanske mestre på hjemmebane, men i de senere år har de haft bedre tag på madrilerne, når de har været på udebane.

– Det skyldes nok, at Real Madrid vover sig længere frem, når de spiller på hjemmebane. Fansene forlanger det. Når de spiller i Barcelona, stiller de sig mere an og spiller mere på kontra, siger Lionel Messi.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top