The perfect guide to the casino

Matchvinder Sotirou efter FCK-comeback mod OB: To minutter, to berøringer og to mål

FCK vendte et truende nederlag på blot få minutter i 2-1 sejren over OB på mål af Pieros Sotirou.

Det så længe ud til, at OB ville modstå FCK’s pres og holde føringen hjem i årets sidste Superliga-opgør. Pieros Sotirou ville det dog anderledes, da han blev indskiftet efter 79 minutter. To mål på to minutter grundlagde et perfekt FCK-comeback, hvilket tilfredsstillede cyprioten.

– To minutter, to berøringer og to mål, mere skal jeg ikke bruge, siger Sotiriou med et smil. Jeg vil gerne sende en stor tak til fansene, for jeg var meget skuffet fra start. Tak for alt, sagde Pieros Sotirou efter kampen.

Pieros Sotirou har tidligere været afgørende fra bænken i en kamp mod Hobro og viste sig altså at blive det igen mod OB.

– Hvis jeg siger, at jeg følte det igen, vil I ikke tro på mig, vel? Men jeg fornemmede igen, at jeg kunne gøre forskellen, score målene og hjælpe mit hold til en sejr. Man kan ikke sige, at vi ikke spillede godt, for vi skabte mange chancer, men bolden ville ikke ind. Til sidst vandt vi dog og fik mindsket afstand til FCM, og nu skal vi hvile, sagde matchvinderen kort efter kampen.

Pieros Sotirou er med sine to scoringer mod OB nu topscorer i FCK.

OVERSIGT

Scroll to Top