The perfect guide to the casino

HAN bliver ny boss i Arsenal – men spillerne ville hellere have haft en anden

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Afsløret: Her er Zlatan Ibrahimovic’ nye klub


Mikel Arteta bliver inden for de næste 48 timer udnævnt som ny manager for Arsenal. Men spillerne ville hellere have haft Carlo Ancelotti, der sandsynligvis ender i Everton.

I løbet af de næste 48 timer præsenterer Arsenal Mikel Arteta som klubbens næste manager. Det skriver britiske Metro, der i lighed med flere andre medier kan rapportere, at der har været møde i Mikel Artetas hus i Manchester med den spanske basker og repræsentanter for Arsenals ledelse.

Mødet varede to og en halv time, og her fik den nuværende assisterende manager i Manchester City løfter om et budget til forstærkninger af holdet, der i øjeblikket ligger på en uvant tiendeplads i Premier League.

Læs også: PSG vil gøre ALT for at beholde verdensklasse-spilleren: Se deres monstertilbud til Mbappé

Mikel Arteta har en fortid som spiller i Arsenal, og han vil være et populært valg blandt fansene. Men spillerne ville hellere have haft en anden.

De havde ifølge Daily Mirror foretrukket Carlo Ancelotti som deres nye chef.

Læs også: Jan Bech om Daniel Agger: Han valgte Brøndby frem for Barcelona

Avisen har ikke kilder på deres historie, men den skriver, at de vigtigste Arsenal-spillere hellere ville have den 60-årige italiener, der har vundet mesterskaber i fire forskellige lande, og som har løftet Champions League-trofæet tre gange end den 37-årige Mikel Arteta, der endnu ikke har slået sit navn fast.

Arsenal fyrede i sidste måned Unai Emery som manager, og klubben lod assistenten Fredrik Ljungberg tage over på midlertidig basis. Nogenlunde samtidig skilte Everton sig af Med Marco Silva og erstattede ham med assistenten Duncan Ferguson som midlertidig løsning.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top